Specialist in elektrotechniek in Amstelveen

Voor installatie van elektrotechniek in de regio Amstelveen moet u bij Viking Elektra zijn. Wij helpen u graag met de aanleg en installatie van uw groepenkast en aarding. Uw elektromonteur vertelt u graag meer over de werkzaamheden die wij uitvoeren. Wij kunnen u uitgebreid adviseren en uw elektrotechniek op snelle vakkundige wijze installeren. U kunt ons ook inschakelen voor het installeren van elektriciteitsbekabeling, internetbekabeling, telecombekabeling, schakelmateriaal, verlichting en intercom installaties.

Aanleg en installatie van uw elektrotechniek

Een onjuiste installatie van elektrotechniek levert een gevaar voor u als gebruiker op. Daarom is het aan te raden de installatie van deze zaken over te laten aan ons elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij helpen u daarom graag op vakkundige en veilige wijze met de aanleg van uw elektrotechniek. Zo kunnen we u van dienst zijn met de aanleg en uitbreiding van uw groepenkast. Uitbreiding van uw groepenkast is nodig wanneer u meer en zwaardere elektrische apparaten gaat gebruiken. Alleen op deze manier kunt u uw elektrische apparaten op een veilige en verantwoorde manier gebruiken. De aarding van uw elektriciteitsnetwerk is eveneens een belangrijk onderdeel voor een veilig gebruik van uw netwerk. In de badkamer is voor het gebruik van elektriciteit de aarding zelfs verplicht. Met een goed aangelegde aarding voorkomt u namelijk dat elektrische apparaten onder stroom komen te staan. Hierdoor zal de kans op een elektrische schok of de kans op brand afnemen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u meteen een elektromonteur inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul het online formulier in, of bel ons op het nummer 0172 - 23 94 35. In Amstelveen en omstreken staat ons elektrotechnisch installatiebedrijf voor u klaar!