Verlichting aanleggen in Amstelveen

Wilt u verlichting aanleggen? Is er een verbouwing gaande, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of laat u een nieuw huis bouwen? In Amstelveen kunt u bij Viking Elektra terecht voor binnen- en buitenverlichting. Neem contact met ons op door te bellen naar 0172 - 23 94 35 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting

Het ligt het meest voor de hand om nieuwe verlichting aan te leggen tijdens het bouwproces of gedurende een verbouwing. Dan ligt alles open en kunnen draden en buizen eenvoudig weggewerkt worden. En met een lichtplan kan vooraf helemaal uitgedacht worden waar de lichtpunten en contactdozen moeten komen.

Aanpassingen op een ander moment laten uitvoeren kan natuurlijk ook. Misschien wilt u nog wat extra contactdozen, wilt u een aantal lichtpunten toevoegen of zitten de lichtpunten op de verkeerde plek. Maar uw netwerk zou ook hopeloos verouderd kunnen zijn of wellicht wilt u verduurzamen met LED verlichting. Dat kan allemaal.

Lichtplan voor optimale plaatsing

Een lichtplan is het plan waarin heel nauwgezet is opgetekend waar de contactdozen, lichtpunten en schakelaars moeten komen. Het is een geweldig hulpmiddel bij de inrichting van nieuwe woningen of nieuwe vertrekken. En het lichtplan zal een reflectie zijn van uw wensen.

Met een lichtplan sluit u nare verassingen uit doordat altijd op voorhand duidelijk is of er genoeg lichtpunten zijn en op welke plekken ze komen. Het kan bovendien voor iedere ruimte op maat worden uitgewerkt. Uw wensen zullen voor uw kantoor en uw keuken immers niet hetzelfde zijn. Daar spelen we op in.

Aanleggen tuinverlichting in Amstelveen

Naast binnenverlichting kunnen we ook tuinverlichting of buitenverlichting voor u aanleggen. Goed uitgedachte tuinverlichting kan heel sfeer verhogend werken. Zo kunt u de pronkstukken in uw tuin of de gevel fraai uitlichten of inbraak werende spots met bewegingsmelders laten plaatsen.

De plaatsing van meerdere contactpunten buiten heeft ook nog een bijkomend voordeel. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te knoeien met verlengsnoeren wanneer u buiten elektriciteit nodig heeft. Dat is dan niet langer nodig. Wel zo eenvoudig op een zwoele zomeravond als u een koelkastje of een scherm mee het terras op zou willen nemen.

Contact met Viking Elektra voor de aanleg van verlichting

Voor de aanleg van verlichting kunt u bij Viking Elektra terecht in Amstelveen. U kunt ons inschakelen voor het vervangen, aanpassen en aanleggen van binnen- en buitenverlichting. En natuurlijk ook voor het maken van een lichtplan. We zijn te bereiken via 0172 - 23 94 35 en het contactformulier