Stroomstoring in Amstelveen

Als de televisie niet meer aangaat, de lichten niet meer werken en de stofzuiger niks meer doet, heeft u mogelijk last van een stroomstoring. Heeft u ineens geen stroom meer in Amstelveen? Het kan zijn dat alleen uw huis getroffen is, maar misschien is de stroomstoring breder. Zoek eerst uit of de buren nog wel stroom hebben, of dat de stroomstoring ook daar speelt.

Als blijkt dat de storing breder is, doe dan eerst een melding bij uw energieleverancier. Lijkt de stroomstoring zich te beperken tot uw eigen woning, kijk dan eerst wat u zelf kunt doen. Als de meterkast in orde lijkt, kunt u de stekkerproef uitvoeren om het probleem te pin-pointen.

Hulp bij een stroomstoring in Amstelveen

Wanneer het niet lukt om het probleem te lokaliseren en op te lossen, is hulp van buitenaf natuurlijk gewenst. Wanneer het probleem niet helder is, ga dan niet zelf aan het klussen. U kunt uzelf en anderen in gevaar brengen met een slechte eigen oplossing.

Professionele hulp is gelukkig dichtbij. Als alleen uw huis is getroffen door een stroomstoring, kan Viking Elektra u snel van dienst zijn. Snel en vakkundig: onze vakmensen in Amstelveen verhelpen uw storing op kundige wijze.

Hulp bij stroomstoring in Amstelveen

Wacht geen moment bij een stroomstoring in Amstelveen. Wij zijn er voor u! Bel direct met 0172 - 23 94 35 om een afspraak te maken met de professionals van Viking Elektra. Ook middels het contactformulier kunt u met ons in contact komen.