Krachtstroom aanleggen in Amstelveen

Zit u te denken aan een sauna of jacuzzi in of bij uw woning? Wilt u een geavanceerd fornuis in uw keuken? Of gebruikt u zware elektrische apparatuur in uw schuur? Dan is ‘normale’ stroom vaak niet voldoende: u heeft krachtstroom nodig. De meeste woningen zijn hier niet op voorzien. Hiervoor is het verstandig om een professional in de arm te nemen. Voor krachtstroom aansluiten kunt u in de regio Amstelveen terecht bij Elektrotechnisch Installatiebedrijf Bakker. Onze ervaren vakmannen zijn u met plezier van dienst.

Het verschil tussen normale stroom en krachtstroom

Misschien denkt u dat krachtstroom een speciale stroomsoort is. Dat is echter niet het geval: het gaat om ‘normale’ stroom. Het verschil is echter dat de krachtige stroomvariant op een andere manier wordt aangelegd, met behulp van een 3 fase aansluiting. In plaats van door twee draden, waaronder één spanningsdraad, wordt stroom geleverd door vier draden, waarvan drie spanningsdraden. Daardoor kan krachtstroom tot wel drie keer meer vermogen leveren! Ideaal, kortom, om zware elektrische apparaten van stroom te voorzien.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de voordelen van krachtstroom aanleggen? Van informatie over een inductiekookplaat aansluiten tot meer weten over een Perilex stekker aansluiten: wij adviseren u met plezier. Vul het online formulier in, of bel ons op het nummer 020 - 794 72 95. We staan in Amstelveen en omstreken voor u klaar!